• Andere nieuwsbrief

  15 maart 2011

  Beste mensen,

  Jullie krijgen mijn nieuwsbrief voortaan in een ander jasje, rechtstreeks verstuurd vanuit mijn nieuwe website. Ik heb deze 2de website (

  www.trudiecanwood.com) naast de eerste (www.canwoodconcepts.com) online gezet. De naam van de eerste website was eigenlijk bedacht voor mijn eigen binnenhuisarchitectenbureau, maar aangezien mijn geschilder al snel vreselijk uit de hand liep had ik geen tijd meer om het ontwerpen er naast te doen en dus heb ik die site maar gebruikt voor mijn schilderijen. Die nieuwe site heeft voor mij een aantal voordelen waar ik jullie verder niet mee zal vervelen. De eerste website blijft gewoon bestaan omdat die met meer dan 1500 unieke hits per maand ontzettend goed bezocht wordt. Ik zal deze site in de loop der tijd gaan gebruiken voor textiele ontwerpen, kleine meubelontwerpen en combinaties van die twee.

  Op de nieuwe website is makkelijker te zien welke exposities er aan zitten te komen, aan welke kunstmarkten ik deelneem etc. Momenteel ben ik mij aan het voorbereiden op exposities bij Tante Truus in Almere en bij Theehuis Rhijnauwen in Bunnik.

  Benefietgala

  Ik voelde mij zeer vereerd toen ik onlangs werd benaderd door actrice Gerda Havertong, oprichter en voorzitter van Stichting Wiesje, met het verzoek een schilderij te doneren voor de kunstveiling tijdens het jaarlijkse benefietgala. Kunstenaars Jeroen Krabbé en Ans Markus gingen mij reeds voor. (name dropping, ik weet het, maar ik doe het lekker toch) Stichting Wiesje zet zich in voor dagopvang en 24-uursopvang voor dementerende ouderen in Suriname. De keuze is gevallen op het schilderij bij deze nieuwsbrief.

  Nederlandse Kunstgids

  Via de webshop van mijn nieuwe website is o.a. de Nederlandse Kunstgids te koop waarin mijn werk dit jaar is opgenomen. Deze gids biedt een overzicht van gerenommeerde galerieën, musea, kunstenaars en ateliers door heel Nederland. Hij is ook in museumwinkels en galerieën te koop maar ik zie natuurlijk liever dat je hem bij mij koopt. Ik heb er nog 7 op dit moment. (en daar moet ik vanaf!)

  Zoals je ziet staat er veel te gebeuren dit jaar. Ik hoop jullie bij gelegenheid (weer) eens te mogen begroeten.

  Hartelijke groeten,

  Trudie

  Lees meer >> | 938 keer bekeken

 • Meer blogs >>