• FUNDRAISING

  15 september 2013

  Mijn voorraad bekers raakt op. Vergis je niet, ik had er destijds 4000 besteld dus dat is een hele prestatie als zeg ik het zelf.

  Ik liep al een tijdje met het idee om senseomokjes te laten maken, maar ja... geld. Ik moet er een heleboel tegelijk afnemen en dat is voor mij gewoon een enorme investering. Een enthousiaste geldschieter moest zich vanwege de crisis (niet-betalende klanten) terugtrekken. Ik besloot het over een andere boeg te gooien. De fabrikant (Raja Europe) was zo aardig om mij eerst een mooi digitaal ontwerp toe te sturen. Dat ontwerp heb ik de social media in geslingerd en kijk wat er gebeurt!

  Lees meer >> | 1325 keer bekeken

 • Expositie in Millers

  11 juli 2013

  Sinds zaterdag 6 juli hangt er werk van mij in restaurant Millers, Voorhaven 3 in Delfshaven (Rotterdam) . Al jaren was ik van plan om eens een keer in Delfshaven te kijken, omdat dat zo mooi schijnt te zijn. En dan krijg je ineens een uitnodiging om daar te komen exposeren. Leuk! En ja, het is er mooi. Een prachtig pittoresk en historisch plekje in Rotterdam. Millers zit in een eeuwen oud pakhuis aan de kade. Met mooi weer hebben ze een prachtig terras buiten, aan het water.

  Lees meer >> | 1343 keer bekeken

 • Zakenvakantie op Bornholm

  4 juli 2013

  Mijn zakenreisjes voelen altijd als vakantie. Dat is goed. Mijn vakanties probeer ik altijd zakelijk uit te buiten. Dat klinkt misschien minder goed, maar ook dat is echt heel leuk.

  Mijn ouders gingen 3 weken naar Bornholm, een prachtig Deens eiland waar ik erg goede jeugdherinneringen aan heb. Ik besloot ze een weekje gezelschap te houden. Van te voren begon ik door oude foto's te spitten en ik besloot een serie schilderijen van het eiland te maken. Die kon ik vast wel verpatsen. Ook maar meteen 2 doosjes ansichtkaarten besteld. Beetje voorbarig misschien, maar ach, wie niet waagt... zo werk ik nu eenmaal. Met een zware koffer, waar nu meer handel dan kleding in zat nam ik de nachttrein naar Kopenhagen van waar ik dan weer met  de supersnelle Bornholm Express naar het eiland werd gebracht. Het werd een feest van herkenning. Na ruim 40 jaar was er bijna niets veranderd. Pittoreske vissersplaatsjes, de unieke witte ronde kerken, de bossen, de heuvels. Ze hebben hun mooie eiland goed beschermd die Denen. Het was heel speciaal om hier weer samen met mijn ouders te zijn. En de kers op de taart: 2 zaken hebben het grootste deel van de ansichtkaarten afgenomen en Art Box Gallery heeft al mijn schilderijen genomen. Goeie vakantie toch?

  Lees meer >> | 1255 keer bekeken

 • Stichting Wiesje 2013

  29 april 2013

  Het is alweer ruim een week geleden dat ik enigszins gespannen aanschoof aan 1 van de feestelijk gedekte tafels in de Arendshoeve om de charity brunch van Stichting Wiesje bij te wonen. De zaal zat vol, er had echt niemand meer bij gekund en dat voelt goed. Aan het eten zal het niet liggen, en aan het vermaak ook niet. Gerda Havertong weet altijd een aantal topartiesten te strikken voor haar jaarlijkse brunch. In mijn vorige blog schreef ik al welke BN-ers nu weer de revue passeren dus dat ga ik hier niet nog een keer doen. Ik moet wel even kwijt dat Karin Bloemen mijn hart veroverd heeft. Wat een kanjer is dat. Ze had de hele zaal plat, en dat om 2 uur 's middags.

  Lees meer >> | 1331 keer bekeken

 • derde keer Wiesje

  17 april 2013

  Voor de derde keer ben ik gevraagd een kunstwerk te doneren voor de kunstveiling van Stichting Wiesje. Wiesje zet zich in voor mensen met dementie in Suriname en is opgericht door actrice Gerda Havertong. (vaders en moeders kennen haar ongetwijfeld uit Sesamstraat, maar zij doet natuurlijk veel meer dan dat.)

  Lees meer >> | 2069 keer bekeken

 • Leuke uitnodiging

  15 februari 2013

  Ik ben uitgenodigd door de voorzitter van de Dutch Caribbean Business Club om op 7 maart tijdens een bijeenkomst in het Arubahuis in Den Haag mijn werk te exposeren. De bijeenkomst wordt geopend door de gevolmachtigd minister.

  Het doet me goed te zien dat mensen mij weten te vinden.

  Lees meer >> | 1405 keer bekeken

 • Nice invitation

  15 februari 2013

  It's good to see that people know how to find me.
  I have been invited by the Chairman of the Dutch Caribbean Business Club to exhibit my work during the network-get-together the 7th of March at the Arubahuis in The Hague. Opening speech by the Minister Plenipotentiary. I'm honoured and I'll be there! 

  I am looking forward to meet a lot of interesting people .

  I hopeI hope to m Hope to meet a lote of interesting people.

  Lees meer >> | 1340 keer bekeken

 • Zuid Amerika

  20 oktober 2012

  Ik heb net gisteren een doek zorgvuldig van het frame staan pulken, voorzichtig opgerold - dat blijft spannend, en een beetje tegennatuurlijk, een schilderij oprollen - en het in een verzendkoker op het postkantoor afgeleverd. Bestemming Buenos Aires, Argentinië.

  Open ik zojuist mijn mail, koopt iemand een schilderij met de bedoeling het mee te nemen naar Colombia.

  Lees meer >> | 1396 keer bekeken

 • Na het televisie debuut

  1 oktober 2012

  Zo dat hebben we gehad. De uitzending op RTL4 van Eigen Huis en Tuin. Uitzending gemist?  http://www.rtl.nl/xl/#/u/500f093b-6e7a-37f9-87b7-9ee1b040c823 

  Gek om jezelf terug te zien en te horen, maar het viel mee. We hadden hier thuis net een afscheidsfeestje van mijn schoonmoeder die weer terug gaat naar Curacao na een verblijf van bijna een jaar, dus het huis zat vol met familie en vrienden. Het leuke daarvan is dat iedere zin met luid applaus werd beantwoord. Het commentaar was positief. Zelfs mijn zwager complimenteerde me met het feit dat ik er helemaal niet dik uitzag.... duh ik heb de hele week voor de opnames niet gegeten. Gek, ik heb steeds tegen mezelf lopen zeggen dat het om mijn werk gaat en niet om mij en dat is natuurlijk ook zo. En toch dacht ik bij mezelf toen ik de uitzending zag... nee dat zeg ik niet, maar het had iets te maken met de corrigerende onderbroeken van de hema. Die helpen echt hoor. Oh ja, en de hits op mijn website zijn omhoog gevlogen! Ook niet onbelangrijk.

   

  Lees meer >> | 1337 keer bekeken

 • BiĆ«nnale Rotterdam 2013

  17 september 2012

  (for english version pls scroll down)

  Zojuist gehoord dat ik na een voorronde ben toegelaten tot de Biënnale Kunst aan de Kade Rotterdam 2013. Deze mensen kennen mij eigenlijk alleen van mijn caribische schilderijen. Het was dus een beetje een gok om op de uitnodiging tot deelname aan de voorselectie te reageren met 2 katten in een Hollands landschap. Ben blij!

  Lees meer >> | 1502 keer bekeken

 • Meer blogs >>