Mijn voorraad bekers raakt op. Vergis je niet, ik had er destijds 4000 besteld dus dat is een hele prestatie als zeg ik het zelf.

Ik liep al een tijdje met het idee om senseomokjes te laten maken, maar ja... geld. Ik moet er een heleboel tegelijk afnemen en dat is voor mij gewoon een enorme investering. Een enthousiaste geldschieter moest zich vanwege de crisis (niet-betalende klanten) terugtrekken. Ik besloot het over een andere boeg te gooien. De fabrikant (Raja Europe) was zo aardig om mij eerst een mooi digitaal ontwerp toe te sturen. Dat ontwerp heb ik de social media in geslingerd en kijk wat er gebeurt!

Wat is de deal? Ik ga de mokjes in setjes van 2 in een stevige kadoverpakking op de markt brengen. Ze gaan €18 kosten excl. verzendkosten. Als mensen echter voor 15 oktober bestellen EN betalen, betalen ze maar €12,50 en wordt de bestelling gratis bezorgd. Gisteravond, net voor 12 uur (ik werk op de onmogelijkste tijden tegenwoordig) heb ik het bekend gemaakt zodat het nog net met de nieuwsbrief meekon. En vandaag stromen de bestellingen de hele dag al binnen. Dit is zo te gek!

Als het zo doorgaat moet ik de deal aanscherpen. Nu kunnen mensen tot 15 oktober bestellen, maar ik hoef "maar" 350 setjes te verkopen om het geld bij elkaar te krijgen dat ik nodig heb. Misschien moet ik het aanbod beperken tot de eerste 350 reacties, anders heb ik straks mijn hele voorraad tegen gereduceerd tarief verkocht. Luxeprobleempje. Mag ook wel een keer in deze tijden van crisis.

Wil je ook bestellen? Nu kan het nog. Stuur even een mail en ik geef je verdere informatie. Kijk onder "Bekers, Senseo mokjes" voor een afbeelding.