Sinds zaterdag 6 juli hangt er werk van mij in restaurant Millers, Voorhaven 3 in Delfshaven (Rotterdam) . Al jaren was ik van plan om eens een keer in Delfshaven te kijken, omdat dat zo mooi schijnt te zijn. En dan krijg je ineens een uitnodiging om daar te komen exposeren. Leuk! En ja, het is er mooi. Een prachtig pittoresk en historisch plekje in Rotterdam. Millers zit in een eeuwen oud pakhuis aan de kade. Met mooi weer hebben ze een prachtig terras buiten, aan het water.

10% van de opbrengst uit deze expositie gaat naar Pension Maaszicht. Pension Maaszicht biedt sinds 1994 onderdak en begeleiding aan zwerfjongeren: dak- en thuisloze jongens en meisjes. Vaak komen ze uit problematische gezinssituaties.
Bij Maaszicht worden de jongeren voorbereid op zelfstandig wonen en volgen ze leer- en werktrajecten, opdat zij hun leven weer op de rails kunnen krijgen. Restaurant Millers is één van de plekken waar deze jongeren een vakopleiding kunnen volgen en werkervaring op kunnen doen.

Ik heb er voor gekozen om naast een paar originele werken, een serie ingelijste reproducties op doek op te hangen. Die mogen voor een vriendelijk prijsje weg, kunnen meteen afgerekend en meegenomen worden en kunnen thuis zo aan de muur. Loop gerust even binnen, of maak er een dagje Rotterdam van.

"Ik" hang er nog tot 3 oktober. www.restaurantmillers.nl

 

 

Emirtho Th. Rienhart

12 juli 2013

Beste Trudie Canwood, ik heb woensdag middag 10 juli 2013 een reproductie van u gekocht. En wel "Drie vrouwen gaan cupcake eten, voor ieder twee". Zeer fris van kleur, mooie maat van afbeelding en hangt nu als vrolijk schilderij bij de eettafel en zal voor de toekomst een trekbeeld zijn en blijven. Het zal ook niet vervelen daarvoor is het onderwerp mooi neutraal. Ik was vorige week net bezig met een PDF reisgids van Curacao aan het doornemen. Ik heb er zelf 10 jaar gewoond. In deze gids kwam ik uw naam als kunstenares tegen en heb toen uw naam opgezocht van wat doet u. Merkwaardig genoeg, dacht ik toen van als ik hieruit een schilderij zou kiezen, want de onderwerpen en het kleurgebruik vind ik beweldig, welke zou ik dan nemen. Juist die van boven beschreven. U publiceerde ook met dat schilderij 10 juli 2013 AD krant en daardoor viel uw advertentie mij tegelijk op en zijn ik en mijn vrouw naar Millers Expositie in Delfshaven Rotterdam gegaan. Daar hing uw vernoemt schilderij tegelijk bij de ingang. Heb de andere ook van u daar bekeken. Ook allemaal geweldig. Het sterke van uw werk is dat in het kleur gebruik en de schetsmatige tekeningen van de onderwerpen het heel veel zeggensschap heeft, echt gefeliciteerd hiermee en ook uniek hoe het gebracht is. Mooi werk ..... hoop dat meer mensen uw werk mooi vinden en het willen kopen. Het is een sierraat voor in huis ... Met vriendelijke groet, Dhr. Emirtho Th. Rienhart


Trudie Canwood

12 juli 2013

Beste heer Rienhart, Hartelijk dank voor uw aankoop. Wat leuk om zo'n enthousiaste reactie te krijgen. Ik hoop dat u nog lang plezier gaat beleven met uw aankoop. Ik vind het ook leuk om te lezen hoe u bij mij terecht bent gekomen. Ik doe veel aan p.r. en dan is het goed om te zien dat het werkt. Ik wist zelf niet eens dat ik in de reisgids van Curacao genoemd werd. Ik vind het wel een eer. Mijn werk wordt trouwens ook op Curacao verkocht, ook ansichtkaarten en bekers. Als u nog naar Curacao gaat wens ik u en uw vrouw heel veel plezier! Hartelijke groet, Trudie Canwood


Reageer op dit bericht